partners/participering

partner brainport industries college
in nauwe samenwerking met deze bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid zorgt brainport industries college dat meer mensen de weg vinden naar een baan in de techniek. http://www.brainportindustriescollege.nl/wat-is-bi-college/
brainport industries member
een netwerk bestaande uit de champions league van toeleveranciers.
http://www.brainportindustries.com
brabants besten
mtn metaalwerk bv is ambassadeur van brabants besten. waarbij met name de aandacht ligt op innovatief werkgeverschap op het gebied van vernieuwing van werkprocessen, flexibele arbeidstijden, talentontplooiing en participerende aansturing. Ook wel sociale innovatie genoemd.
http://www.brabantsbesten.nl
erkend kenteq leerbedrijf
kennis- en adviescentrum kenteq zorgt dat de maakindustrie in nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica.
http://www.kenteq.nl
lid koninklijke nederlandse metaalunie
koninklijke metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal.
http://metaalunie.nl
lid vereniging industrieel contact helmond
de vereniging industrieel contact helmond, is een vereniging, die ten behoeve van de in helmond en directe omgeving gevestigde industriŽle ondernemingen alle voorkomende gemeenschappelijke belangen op economisch en sociaal terrein behartigt.
http://www.vich.nl
partner dutch technology week
professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers kunnen tijdens deze week ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.
http://dutchtechnologyweek.nl