participatie en kwaliteit

NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd
ISO 9001:2015 is een internationale norm voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. dit systeem richt zich op het verbeteren van de klantgerichtheid & -tevredenheid. de norm wordt zowel intern als extern gebruikt om te beoordelen of we voldoen aan de eisen/wensen/verwachtingen van onze klanten, de wet- en regelgeving en onze bedrijfseigen eisen. met als doel de klanttevredenheid binnen de organisatie te verhogen, dankzij een continue structurele beheersing en verbetering van ons kwaliteitsmanagementsysteem.
http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/
SBB erkend leerbedrijf
kennis- en adviescentrum SBB zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. we helpen [aankomende] medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal, werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica.
https://www.s-bb.nl/over-sbb
partner brainport industries college
in nauwe samenwerking met deze bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid zorgt brainport industries college dat meer mensen de weg vinden naar een baan in de techniek. http://www.brainportindustriescollege.nl/wat-is-bi-college/
brainport industries member
een netwerk bestaande uit de champions league van toeleveranciers.
http://www.brainportindustries.com
brabants besten
mtn metaalwerk bv is ambassadeur van brabants besten. waarbij met name de aandacht ligt op innovatief werkgeverschap op het gebied van vernieuwing van werkprocessen, flexibele arbeidstijden, talentontplooiing en participerende aansturing. Ook wel sociale innovatie genoemd.
http://www.brabantsbesten.nl
lid koninklijke nederlandse metaalunie
koninklijke metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal.
http://metaalunie.nl
lid vereniging industrieel contact helmond
de vereniging industrieel contact helmond, is een vereniging, die ten behoeve van de in helmond en directe omgeving gevestigde industriŽle ondernemingen alle voorkomende gemeenschappelijke belangen op economisch en sociaal terrein behartigt.
http://www.vich.nl
partner dutch technology week
professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers kunnen tijdens deze week ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.
http://dutchtechnologyweek.nl